VI Tablet: meer videofragmenten van Voetbal International op de iPad

De officiële iPad-applicatie van Voetbal International, VI Tablet, is vernieuwd en biedt nu vooral meer video's. Je kan samenvattingen van voetbalwedstrijden van Sport 1 bekijken en fragmenten van Johan Derksen zien.

vi-tabletHet arsenaal aan videofragmenten is fors toegenomen in de laatste update van VI Tablet op de iPad. De applicatie van Voetbal International toont behalve fragmenten uit het televisieprogramma met Johan Derksen en Wilfred Genee, ook samenvattingen van Sport 1 en videogesprekken met de clubwatchers van VI, die je bijpraten over een Eredivisieclub. Volledige samenvattingen van het tv-programma zijn er echter niet mee te bekijken.

Het is de tweede iPad-applicatie van Voetbal International die in een week tijd onder handen is genomen. Vorige week vrijdag werd een vernieuwde versie van de VI Seizoengids uitgebracht. Dat is een naslagwerk met bijgehouden gegevens over de clubs en spelers in de Eredivisie. VI Tablet is de nieuwsapplicatie waarin je ook video’s kan bekijken, audiofragmenten kan beluisteren, live wedstrijdstanden kan volgen en het weekblad kan lezen.

Downloaden: VI Tablet (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2011, 13:37
Categorieën Nederlandse apps, Sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.