Monkey Swipe voor iPhone bevat elke dag een nieuw level

Monkey Swipe van de Nederlandse ontwikkelaar Fullscreen bevat elke dag een nieuw level. In de game ben je een aap, die de gouden ster moet bemachtigen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

monkey swipe iconMonkey Swipe is een nieuwe Nederlandse game van ontwikkelaar Fullscreen. In de game moet je vermomd als aap proberen in elk level een gouden ster te pakken te krijgen. Daarbij is het de bedoeling dat je beschikbare objecten gebruikt en de hongerige vijanden probeert te ontwijken. Bijzonder aan deze game is dat je onder de slogan ‘The Daily Swipe’ elke dag een nieuw level krijgt. De eerste tien levels krijg je gratis, dertig extra levels kun je kopen via een In App Purchase. Bedienen doe je via het touchscreen: zet je vinger op het scherm, sleep in de gewenste richting en laat los. De lengte van de sleepbeweging bepaalt de kracht waarmee je wegschiet.

Wie dat nog te cryptisch vindt kan in onderstaande YouTube-video zien hoe de game gespeeld wordt. In de game zelf zit een tutorial mode om kennis te maken met de karakters en objecten. Er is gedacht aan integratie met OpenFeint, Facebook en Twitter. Je kunt de levels op twee manieren spelen: normale weergave (links) of doodle-weergave (rechts):

monkey swipe

Downloaden: Monkey Swipe (gratis, 10 levels)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 mei 2010, 13:49
Categorieën Games, Nederlandse apps
Onderwerpen game, scherm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.