Mondi iPad-magazine: voor mensen die naar het buitenland willen

Mondi heeft een magazine uitgebracht op de iPad. In het magazine vind je allerlei info over emigreren het kopen van een huis in het buitenland.

emigreren is hotMondi is een belangenorganisatie voor mensen die willen emigreren of gewoon een huis in het buitenland willen kopen. Het is enigszins vergelijkbaar met de Vereniging Eigen Huis, maar dan voor mensen die een tweede huis zoeken of Nederland willen verlaten. Deze organisatie brengt een magazine uit, die je nu op de iPad kunt lezen. Het magazine bevat allerlei informatie voor mensen die zich nog oriënteren op de woningmarkt in het buitenland.

Als je al een huis in het buitenland hebt, krijg je ook tips hoe je die het beste kunt verhuren of weer verkopen. Vanaf 75 euro per jaar word je lid van Mondi. Je kunt dan bijvoorbeeld tegen betaling een quickscan laten uitvoeren van een koopcontract, informatie opvragen bij deskundigen die aan de organisatie zijn verbonden of bladeren door een database met veelgestelde vragen. Het interactieve magazine is bedoeld voor mensen die al lid zijn, maar ook als je geen lid bent kun je er doorheen bladeren en de artikelen lezen. In veel gevallen wordt je voor aanvullende informatie bij artikelen doorgestuurd naar de website van Mondi, waar je de informatie ook gewoon kunt lezen, zonder dat je lid moet zijn.

Downloaden: Mondi (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 oktober 2012, 17:42
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerp buitenland

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.