Him vs Her: leer je partner beter kennen met iPad-app

Him vs Her is een nieuwe relatie-app van de Nederlander Ferdi Willemse. Je kunt aan de hand van 12 vragen kijken hoeveel jij en je partner van elkaar weten.

him vs her ipadHim vs Her is een nieuwe app van de Nederlandse ontwikkelaar Ferdi Willemse. Je kunt ermee checken hoeveel jij en je partner eigenlijk van elkaar weten. Hoe goed kunnen jullie elkaars gedrag inschatten? Weet je precies wat je partner doet als hij/zij in een lastige situatie terechtkomt? Deze nieuwe app is ter introductie gratis te proberen. Je begint met het invullen van de twee namen, waarna de app kiest wie van de twee moet beginnen. Je krijgt een serie vragen voorgeschoteld als: “Je partner is op weg naar een sollicitatie en scheurt zijn broek. Wat doet hij?”

Of: “Je partner wil je meenemen naar de bioscoop. Welk genre film kiest hij?”. Na twaalf vragen moet je de iPad aan je partner geven, die een reeks soortgelijke vragen krijgt. Na afloop vergelijkt de app de antwoorden en berekent een score, die je op Facebook kunt publiceren.

Eigenlijk is het een bekend recept, vormgegeven in een beigebruine app met leuke graphics en animaties. Grafisch ziet het er leuk uit en de app werkt ook precies zoals beloofd. Doel van de app is om elkaar beter te leren kennen en misschien wel een nieuwe kant te ontdekken. De app is in eerste instantie bedoeld voor heterokoppels, maar één van tweeën kan eventueel ook in de huid kruipen van het andere geslacht om ook bij partners van hetzelfde geslacht de app te kunnen gebruiken.

Downloaden: Him vs Her (gratis)

him vs her scherm

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 oktober 2012, 17:43
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerp relatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.