Modern Combat 5 aangekondigd voor iPhone en iPad (video)

Gameloft heeft een video vrijgegeven van Modern Combat 5. Het vijfde deel in de shooter-reeks spat weer van het scherm.

Modern Combat 5 Gameloft iPhone iPadUitgever Gameloft heeft Modern Combat 5 voor het eerst getoond. Het alweer vijfde deel in de reeks schietspellen die zo duidelijk is geïnspireerd door de hitserie Call of Duty Modern Warfare, heeft echter nog geen releasedatum. De trailer is een lokkertje voor de stand van het bedrijf op de E3 gamesbeurs die volgende week in Los Angeles plaatsvindt. De trailer laat precies zien waar we de serie vanaf Modern Combat 3 van kennen: harde schietactie in ongekend fraaie omgevingen.

In de aankondigingstrailer zien we eerst rustige beelden van Venetië, waarna uiteindelijk de schietactie losgaat. Vooral de watereffecten zien er indrukwekkend uit – net even een onderdeel waarop andere games op iOS nog niet veel spetterends hebben laten zien. Ook Modern Combat 3 en 4 zagen er al erg goed uit, en nog steeds. De schietserie behoort tot de visuele top op iOS.

We schreven al eerder impressies bij de releases van Modern Combat 3 en Modern Combat 4 en waren beide keren erg enthousiast. Zo eindigde deel 3 in onze top 10 favoriete games 2011, en deed Modern Combat 4 precies hetzelfde in 2012.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2013, 14:44
Categorie Games
Onderwerpen call of duty, gameloft, modern combat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.