Double Music Player: twee nummers met één paar oordopjes luisteren

Double Music Player is een simpele muziek-app die het mogelijk maakt om op elk van de twee oordopjes een ander nummer af te spelen.

Double Music PlayerEén paar iPhone-oordopjes gebruiken om samen naar hetzelfde nummer te luisteren kan natuurlijk al een tijdje, maar zodra je allebei een andere track wil opzetten kom je in de problemen. De iPhone-app Double Music Player maakt het mogelijk met ieder oordopje een ander nummer af te spelen. Met twee aparte mediaspelers in de app kun je los van elkaar een nieuw nummer en het volume aanpassen.

Double Music Player haakt in op je iTunes-bibliotheek. Iedere gebruiker kan een afspeellijst uit de Muziek-app kiezen en nummers hieruit afspelen, pauzeren, overslaan of op ‘loop’ zetten.

Hoewel de functionaliteit van Double Music Player handig kan zijn, is het niet de mooiste app die je op je iPhone zal installeren. De muziekknoppen zijn simpel en de algehele interface voelt wat goedkoop aan. Dat is iets wat we de app misschien wel kunnen vergeven: je zult de app meestal op de achtergrond draaien of het iPhone-scherm vergrendeld hebben terwijl je naar muziek luistert.

Downloaden: Double Music Player (€0,89, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2013, 14:03
Categorie Muziek
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.