Mockup: maak op je iPhone een mockup van een iPhone-applicatie

Lextech heeft de applicatie Mockup uitgebracht, waarbij je op de iPhone een mockup kunt maken van een nieuwe iPhone-applicatie. Je ontwerpt daarbij de interface en kunt het resultaat via e-mail met anderen delen.

mockupMockup is een nieuwe iPhone-applicatie, gericht op ontwikkelaars. Met deze app kun je op de iPhone een mockup (interface-ontwerp) maken voor een nieuwe iPhone-applicatie. Krijg je onderweg een briljant idee voor een bijzondere app, dan kun je de interface daarvan al meteen ontwerpen. In Mockup sleep je de verschillende UI-elementen over het scherm naar de gewenste plek. Door op het plusteken te tikken krijg je een reeks componenten in beeld, die je naar het grijze vlak bovenin het scherm kunt slepen. Heb je je keuze gemaakt, dan ga je op het scherm zelf bezig met het slepen en invullen van de elementen.

Een blauwe hulplijn geeft het midden van het scherm aan. Voor elke UI-control (knop, schakelaar, keuzelijstje) kun je de labels invoeren en de UI-controls later nog verschuiven en dupliceren. Het eindresultaat kun je als mockup-bestand of als afbeelding versturen via e-mail.

Downloaden: Mockup (€3,99)

Meer info: Lextech.com/mockup

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2009, 15:27
Categorie Productiviteit
Onderwerpen interface, mock-up, mockup

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.