Gedetailleerde iPad mini-renderings tonen hoe de iPad mini eruit kan zien

De afgelopen tijd is er veel informatie gelekt over de iPad mini. Talloze bronnen wijzen erop dat Apple echt van plan is om een kleinere variant van de iPad te maken. Martin Hajek uit Utrecht verbaasde ons eerder al met een fraaie renderings van de iPhone 5 (bekend van de Passbook-schermen, zie de afbeelding hiernaast). […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad-mini-renderDe afgelopen tijd is er veel informatie gelekt over de iPad mini. Talloze bronnen wijzen erop dat Apple echt van plan is om een kleinere variant van de iPad te maken. Martin Hajek uit Utrecht verbaasde ons eerder al met een fraaie renderings van de iPhone 5 (bekend van de Passbook-schermen, zie de afbeelding hiernaast). Nu heeft hij 3D-tekeningen en renderings gemaakt van de iPad mini. Hij gebruikte daarbij informatie die op internet circuleert.

Het leverde de meest gedetailleerde afbeeldingen op die we tot nu toe van de iPad mini hebben gezien. Deze keer koos Martin ervoor om losstaande productfoto’s te maken, niet een realistische omgeving zoals bij de iPhones. Die iPhone-renderings vonden mensen zo goed gelukt, dat sommige websites dachten dat het om foto’s van een echt product ging. De renderings van de iPad mini lijken meer op wat je op de website van Apple kunt vinden:

De klassieker is de uitvoering met aluminium achterkant en een zwarte schermrand aan de voorkant. De iPad mini lijkt daardoor meer op een kleine versie van de iPad, dan op een uit de kluiten gewassen iPod.

ipad mini rendering 6

Ongetwijfeld zal de iPad mini dan ook met een wit frontje verkrijgbaar zijn:

ipad mini rendering 1

Aan de achterkant zie je bovenop een camera en een microfoon.

ipad mini rendering 3

De onderkant toont de nieuwe Lightning-connector en een nieuwe grille voor de speakers. In juli lekten al onderdelen uit, die de indruk wekten dat Apple hiervoor zou kiezen.

ipad mini rendering 4

Maar wat houdt Apple tegen om ook eens iets anders te proberen? Een Oekraïense blog beweerde onderdelen te hebben gevonden, waarbij de achterkant van de iPad mini gemaakt is van zwart geanodiseerd metaal:

ipad rendering 2

En als Apple meer de lijn van de nieuwe iPod touch op wil gaan, kan er natuurlijk ook prima een aquablauwe variant van de fabrieksband rollen:

ipad mini rendering 5

Volgens de Wall Street Journal is de massaproductie van de iPad mini al begonnen. In oktober zou een aankondiging moeten plaatsvinden, waarbij wordt gesuggereerd dat op 17 oktober een media-evenement plaatsvindt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 oktober 2012, 15:16
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ipad, mockup

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.