Appvent Calendar: elke dag een gratis iPhone-game

De website Appvent Calendar geeft de komende 30 dagen steeds een gratis iPhone-game weg. Ze geven de aftrap met een populaire game, 33rd Division van Craneballs Studios.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

appvent calendar 33rd divisionAdventskalenders zijn in Nederland misschien niet zo gangbaar, maar als je er gratis iPhone-games mee kunt krijgen, zijn er vast wel mensen die even een kijkje komen nemen. De website Appvent Calendar kondigde een tijdje geleden aan dat ze 30 dagen lang elke dag een gratis game weg zouden geven. Vandaag is het eerste vakje van de iPhone-adventskalender geopend en de gratis game is… 33rd Division!

Geen slecht begin van deze actie, want 33rd Division van CraneBalls Studios heeft een waardering van 4,5 sterren en is inmiddels al bijna net zo bekend als Flight Control en Harbor Master. In 33rd Division moet je militairen naar een andere plek op het speelveld loodsen, zonder dat de vijandelijke wachtlopers dat merken. Terwijl Flight Control en Harbor Master zich op je vaardigheden in de lucht en op zee richten, speelt 33rd Division zich op het land af. Er zijn twee moeilijkheidsgraden en vier missies, die zich op verschillende plekken in Europa afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Morgen is er weer een andere game gratis bij AppventCalendar.com.

Downloaden: 33rd Division (alleen vandaag gratis, normaal €0,79)
Tipgever: mellowpimp via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 januari 2010, 23:08
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.