Minecraft Pocket Edition krijgt binnenkort update met Survival-modus

Minecraft-ontwikkelaar Mojang zegt een update bij Apple te hebben ingediend, die het spel zijn befaamde Survival-modus toevoegt. Hierin moet je zien te overleven in een met monsters gevulde spelwereld.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Minecraft Pocket EditionToen Minecraft Pocket Edition afgelopen november voor de iPhone verscheen, waren veel fans teleurgesteld: de Survival-modus, waarin je zelf voorwerpen moet smeden en moet overleven in een met monsters gevulde wereld, was namelijk niet in deze iOS-versie beschikbaar. Het was enkel mogelijk om met een oneindig aantal blokken je eigen bouwwerken te maken. Dit hoopt ontwikkelaar Mojang snel recht te zetten: er is een update ingediend bij Apple, die onder andere Survival toevoegt aan de beschikbare speltypen.

Survival laat spelers overdag op zoek gaan naar materiaal materiaal, om daar vervolgens zo snel mogelijk een verlichte schuilplaats mee te bouwen. Zodra het nacht wordt in de game verschijnen er namelijk monsters op niet verlichte locaties. De Survival-modus in de iPhone-versie van het spel is nog niet helemaal gelijk aan de pc-versie: Mojang hoopt in de komende maanden steeds meer updates uit te brengen. Ook de Creative Mode is aangepast in de update: het zou mogelijk worden om rond te vliegen in jouw zelfgebouwde wereld.

De update is ingediend bij Apple, waardoor de kans groot is dat hij binnenkort in de App Store verschijnt. De Android-versie van Minecraft Pocket Edition is afgelopen weekend al bijgewerkt.

Downloaden: Minecraft Pocket Edition (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 17:03
Categorie Games
Onderwerp minecraft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.