NU.nl bouwt iPad-app vanaf de grond opnieuw op

De iPad-app van NU.nl wordt vanaf de grond opnieuw opgebouwd. Dit liet de nieuwssite weten via zijn Facebook-pagina. Op deze manier hoopt de website voorop te blijven lopen op het gebied van iPad-apps.

NU iPadDe iPad-app van nieuwssite NU.nl wordt vanaf de grond opnieuw opgebouwd. Dit liet de website weten via zijn Facebook-pagina, waar er werd gevraagd naar nieuwe mogelijkheden waar lezers op zitten te wachten. NU.nl’s iPad-app verscheen op 22 juli 2010 voor het eerst in de App Store, vlak voordat de iPad officieel in Nederland verscheen.

Wat er precies in de app zal veranderen is nog niet duidelijk. Techredacteur Colin van Hoek liet via Twitter weten dat NU.nl met de opnieuw opgebouwde app voorop wil blijven lopen.

In september bracht NU.nl nog een grote 2.0-update voor de iPad-app uit. Hierin werd onder andere een nieuw uiterlijk geïntroduceerd, waarbij verschillende nieuwsonderwerpen in kolommen naast elkaar werden gezet. De NU.nl-app richt zich sinds zijn uitgave uitgebreid op het tonen van foto’s, door de volledige resolutie van het scherm hiervoor te gebruiken.

Wanneer de vernieuwde app verschijnt is nog niet duidelijk: gezien de website via Facebook nog op zoek was naar ideeën, vermoeden wij dat ze zich nog in een vroege ontwikkelfase bevinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2012, 16:30
Categorie Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.