Minecraft Papercraft Studio: zelf 3D-modellen knutselen van Minecraft-poppetjes

Minecraft Papercraft Studio is een app waarmee je 3D-poppetjes uit Minecraft kunt knutselen. Je kunt zelf modellen kiezen of ontwerpen en die via AirPrint uitprinten, waarna je ze met papier, schaar en lijm in elkaar zet.

minecraft papercraft studioZaterdag, knutseldag! Met de nieuw verschenen app Minecraft Papercraft Studio kun je Minecraft-figuurtjes maken, printen en vervolgens als 3D-figuurtjes in elkaar zetten. Het is vergelijkbaar met de app Foldify, waarmee je 3D-figuren kunt knutselen, dankzij een iPad-app. Minecraft Papercraft Studio is een universele app, die officieel wordt ondersteund door Mojang. Het enige wat je nodig hebt (behalve de app) is papier, lijm, schaar en printer.

Je importeert een Minecraft.net-skin door je gebruikersnaam in te voeren, of je bladert door de ruim 350.000 skins die al door anderen zijn gemaakt. Via de apart verkrijgbare app Skin Studio kun je eventueel zelf een poppetje ontwerpen.

Behalve het poppetje kun je ook een cape en een houder maken, als extra accessoires. Na het maken van je poppetje druk je de bouwplaat af via een AirPrint-printer.

Downloaden: Minecraft Papercraft Studio (€2,69, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 februari 2013, 14:05
Categorie Amusement
Onderwerpen 3d, knutselen, minecraft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.