MijnKroeg uitagenda op iPhone: in welk café kan je voetbal kijken?

MijnKroeg is een evenementenagenda op iPhone waarop je ziet welke kroegen in de buurt zijn en wat je er kan doen. Oranje kijken?

Voetbal kijken in cafes kroegen iPhone appEen app waarmee je kroegen kan vinden, dat is de moeite niet waard toch? Daarvoor kan je net zo goed Google Maps gebruiken of nog effectiever: om je heen kijken. Dat was de eerste gedachte waar we mee kampten bij het zien van MijnKroeg voor de iPhone. Maar de applicatie heeft een troef achter de hand. Het toont óók wat er te doen is in uitgaansgelegenheden de komende avonden. Zo kan je ook precies zien waar ze in Nederland live WK-wedstrijden uitzenden.

De iPhone-app van MijnKroeg behoort toe aan de gelijknamige website die al even meegaat. Het platform heeft inmiddels meer dan 10.000 kroegen, cafés en discotheken in Nederland geïndexeerd en in de App Store-omschrijving is te lezen dat ‘steeds meer kroegen’ besluiten hun agenda en aanbiedingen te delen met de app. Ook zijn er wat kroegen in Ibiza die evenementen delen.

Wie thuis in in een stad of plaats, mag het introscherm van MijnKroeg meteen overslaan. Het tabblad Activiteiten, dáár is het te doen. Je ziet de aankomende evenementen en dus ook uitgezonden WK-wedstrijden onder elkaar, op datum gesorteerd. Binnen een datum worden de evenementen op afstand gesorteerd. Met het filter onder de grijze knop rechtsboven kan je de maximale afstand bepalen en dring je het aanbod terug. Helaas is dat een instelling die MijnKroeg niet onthoudt als je de app hebt afgesloten.

MijnKroeg iPhone uitgaansagenda MijnKroeg cafes op kaart

Er is sowieso wel meer werk aan de winkel voor de app. De detailpagina’s zijn door kroegen zelf in te richten en qua kleurstelling soms ronduit onleesbaar in de app. Misschien kan MijnKroeg daarvoor wat richtlijnen opwerpen. Dankzij een nieuwe update kunnen kroegen die je zelf als favoriet opslaat, je nu wel pushberichten versturen voor deals of aankondigingen. Als je de app koppelt aan Facebook, kan je bovendien zien of vrienden naar een activiteit gaan en kan je ook je eigen aanwezigheid bekend maken.

Liever een uitagenda met meer nadruk op concerten en optredens? Probeer dan ook het Nederlandse Timesquare.

Downloaden: MijnKroeg (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Niet te missen: onze gigantische WK 2014 Applijst!

Openingsfoto: Eelke/ Flickr CC

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2014, 16:45
Categorieën Eten en drinken, Nederlandse apps
Onderwerpen activity, uitgaan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.