MEGA voor iPhone: officiële app van opslagdienst Mega verschenen

De Mega-app voor iOS is verschenen. De app maakt het uploaden en downloaden van bestanden van de opslagdienst Mega een stuk gemakkelijker.

mega logoApple heeft de iOS-app van de online opslagdienst Mega goedgekeurd. De app werd begin november met een paar maanden vertraging ingediend bij Apple, aldus oprichter Kim Dotcom. Maar er trad onverwachte vertraging op. Nu is de iPhone-app eindelijk verkrijgbaar in de App Store. Er waren al wel alternatieve apps zoals PortableMega, maar daarvoor moest je betalen. De nu verschenen app geeft je toegang tot de 50GB gratis online opslagruimte die je bij de Nieuw-Zeelandse aanbieder krijgt.


Je kunt de bestanden doorbladeren, zoeken naar bestanden, ze verplaatsen of hernoemen. Ook kun je bestanden uploaden, door een gallery van foto’s bladeren en bestanden delen met vrienden. Naast het standaardaanbod van 50GB kun je vanuit de app ook meteen upgraden naar een betaald abonnement van €9,99 per maand of €99,99 per jaar. Dit geeft je recht om 500GB data op te slaan en 1000GB dataverkeer per maand te verstoken. Nu deze Mega-app is verschenen kan het bedrijf bezig met het volgende wat ze hadden beloofd: een verbeterde website en desktopsynchronisatie voor Mac, Windows en Linux.

Downloaden: MEGA (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

mega-iphone

Tipgever: @Undertaxxx25

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 november 2013, 17:29
Categorie Diensten
Onderwerp online opslag
30 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.