Mega Mall Story: Japanse variant op Tiny Tower

Mega Mall Story lijkt een Japanse variant op Tiny Tower te worden. De game van de Japanse gamesstudio Kairosoft komt binnenkort uit.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

mega mall story iphoneWe hebben het op iPhoneclub al regelmatig over Tiny Tower gehad. In deze game moet je een flatgebouw vullen met tevreden bewoners en bedrijfjes. De Japanse gamestudio Kairosoft komt nu met een game in dezelfde pixelstijl: Mega Mall Story. Hierbij met je een winkelcentrum bouwen met een groentewinkel, bakker, bloemenwinkel, koffiebar en dergelijke.

mega mall iphoneKairosoft maakte eerder Game Dev Story, ook al een simulatiespel, waarbij je in dit geval een gamestudio moet opbouwen. De aankondiging van Mega Mall Story is te vinden op de website van het bedrijf, met een nogal knullige tekst om het nieuws over de app te laten lekken: “Volgens een goedgeïnformeerde bron komt er binnenkort een hete nieuwe app uit. Wat zou je ervan denken om het te delen via Twitter en andere sociale media?” Verschillen met Tiny Tower: roltrappen in plaats van liften en een prijskaartje dat waarschijnlijk iets duurder uitpakt dan die van Tiny Tower. Die game is namelijk gratis.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2011, 9:32
Categorie Games
Onderwerpen mega mall story, tiny tower

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.