9GAG iPhone-app laat je nu foto’s uploaden

Met de 9GAG-app voor iPhone en iPad kan je voortaan ook zelf foto's en afbeeldingen uploaden. Voor memes heb je wel een aparte app nodig.

9GAG iPhone iPadDe officiële humorapp van de website 9GAG heeft een leuke update gekregen voor de iPhone en iPad. Het is vanaf nu mogelijk om foto’s te uploaden in de applicatie, waardoor je ze meteen op de site en in de app kan plaatsen. Je verstuurt ze vanaf het account waarmee je bent ingelogd en voorziet een upload eventueel van een beschrijving van maximaal zestig tekens. Het is helaas niet mogelijk om meteen een meme te maken in de applicatie.

Je kan dus geen grote, dikke balken met tekst in je foto plaatsen. Als je op zoek bent naar die applicaties, kan je in de App Store zoeken op ‘meme’ en vind je talloze resultaten. We schreven zelf al eens over de Meme Generator bijvoorbeeld, maar net als in concurrerende applicaties, kan je daarmee nog niet meteen je foto doorsturen naar 9GAG. Je resultaat opslaan op de iPhone of iPad en de foto vanuit het fotoalbum in 9GAG uploaden, lijkt daar de enige methode voor.

Downloaden: 9GAG (gratis, universeel, iOS 5.0+)

9GAG foto opslaan of delen 9GAG categorieën

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2013, 12:00
Categorie Amusement
Onderwerp memes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.