Mailbox voor iPad ondersteunt portretmodus na update

Mailbox voor iPad ondersteunt na een update ook portretmodus. De app was tot voorheen beperkt tot landschapsmodus.

Mailbox iconToen Mailbox na een update ook voor de iPad was geoptimaliseerd, hadden gebruikers vooral één klacht: de app was enkel in landschapsmodus te gebruiken. Een beperking die de laatste update van de app oplost door ook portretmodus toe te voegen. De verbetering werkt zoals je zou verwachten: kantel de iPad een kwartslag en de interface zwiept met je mee. Dit is gelijk ook de enige noemenswaardige verandering die je in de nieuwe versie van Mailbox zult vinden. Ontwikkelaar Orchestra kopt er verder alleen mee dat er ook bugfixes in de nieuwe versie zijn toegepast, maar zegt niet om welke bugs het gaat.

Mailbox screenshot iPad portraitDe interface is in portretmodus grotendeels gelijk aan landschapsmodus. Aan de linkerzijde staan alle berichten in je inbox, met aan de rechterkant de door jou geopende e-mail. Om het gebrek aan breedte te compenseren kun je een e-mail in- en uitschuiven, waardoor je meer schermruimte aan de e-mail of juist je inbox kunt schenken.

Mailbox is een mailapplicatie waarmee je inbox verandert in een takenlijst. Iedere e-mail kun je met een swipe verwijderen of archiveren, maar het is ook mogelijk om een bericht in te plannen voor een later moment. Hij verdwijnt dan uit je inbox, om op het ingestelde moment weer terug te keren. Op deze manier is het haalbaar om een nagenoeg lege inbox te creëren.

Downloaden: Mailbox (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2013, 10:00
Categorie Productiviteit
Onderwerp mailbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.