Mailapp Dispatch wordt serieuzer: unified inbox en Dropbox-integratie

Mailapp Dispatch voor iPhone heeft meer integratie met contacten, Twitter, Dropbox, Evernote en Droplr na de nieuwste update.

Dispatch iPhoneMailapplicatie Dispatch heeft een sprong gemaakt op de iPhone vandaag. De app was al interessant voor zakelijke gebruikers met zijn verregaande integratie met applicaties als Evernote, Pocket, Instapaper, OmniFocus, Things, Herinneringen en Clear. Nu zet hij ook belangrijke punten op de i. Dispatch biedt nu een gezamenlijke inbox als je met meerdere mailaccounts werkt, je kan links in je mails invoegen vanuit Droplr en Dropbox en de applicatie doet meer met contacten.

Je verbindt Dispatch aan de adressenlijst van de iPhone om adressen, mailadressen en telefoonnummers toe te voegen. Daarnaast kan je vanuit de app ook iemand volgen op Twitter als je een gebruikersnaam ziet staan en bekijk je iemands Twitter-account. De integratie met sociale netwerken is sowieso toegenomen. Je deelt links nu snel op Twitter en Facebook.

Verder heeft Dispatch een toegenomen hoeveelheid specialistische handelingen, waarbij met name de integratie met andere iPhone-apps centraal staat. Je kan links verkorten met de Droplr-integratie en kan de titel aanpassen als je een mail als taak wilt doorzetten naar Things. Wil je een mail doorsturen naar notitie-app Evernote, dan bepaal je nu eerst in welk notitieboek hij terechtkomt en geef je meteen tags mee. De laatste klap van de update is dat Dispatch een URL-schema heeft toegevoegd om direct te beginnen met een mail schrijven. Applicaties die de functie willen ondersteunen, kunnen Dispatch nu rechtstreeks laten openen in het nieuwe mail-tekstvak.

Dispatch update mail voor onderweg Dispatch mail doorsturen als taak

Ondanks alle vernieuwingen kan Dispatch nog steeds niet overeind staan als je enige applicatie om e-mail mee te verwerken. Daarvoor ontbreken nog steeds de pushberichten, waarvoor Dispatch nadrukkelijk géén plannen heeft. De iPhone-app is echt neergezet als de ideale partner naast e-mail op je desktop. Daar zie je alle berichten binnenkomen; onderweg met Dispatch bepaal je enkel wat je ermee doet. Dispatch kan overweg met IMAP-accounts, Gmail, Google Apps, iCloud, AOL, Yahoo!, FastMail en QQ.

Downloaden: Dispatch (€4,49, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2013, 13:09
Categorie Productiviteit
Onderwerpen dispatch, e-mail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.