MacFan voegt foto’s, video’s en geluid toe aan digitaal tijdschrift

Mac-tijdschrift MacFan heeft digitale extra's toegevoegd aan de app. Vanaf MacFan 106 zijn video's, foto's en geluidsfragmenten aanwezig in het magazine.

macfan cover 106Het Nederlandse Apple-tijdschrift MacFan is niet langer een PDF-versie van het papieren blad. Met ingang van nummer 106 zijn er allerlei extra’s aan toegevoegd: er zijn video’s aanwezig die je kunt afspelen, je kunt door fotoreeksen bladeren en er zijn geluidsfragmenten om te beluisteren. De redactie voegt extra’s toe op plaatsen waar dat relevant is, om meer te laten zien of horen dan op papier mogelijk is. Extraatjes zijn in de digitale iPad-versie van het tijdschrift herkenbaar aan een icoontje. De losse tijdschriften zijn in de app verkrijgbaar voor €7,99 per stuk en je kunt een jaarabonnement van zes nummers afsluiten voor €39,99 per jaar.

Alle uitgaven sinds MacFan 100 zijn aanwezig in de app, maar alleen vanaf nummer 106 zijn de digitale extra’s toegevoegd. Voor het gebruik van de extra’s is een internetverbinding (Wi-Fi) vereist. Het tijdschrift zelf blijft daardoor makkelijk en snel te downloaden, om te voorkomen dat het bestand erg groot wordt.

Downloaden: MacFan (Kiosk)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2013, 15:06
Categorie Kiosk
Onderwerpen macfan, magazine, tijdschriften

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.