Loterij: controleer je loten voor de trekking van de Staatsloterij

Met de applicatie Loterij kun je je gekochte loten invoeren op je iPhone, waarna de applicatie controleert of, en welke prijzen er gevallen zijn op jouw lot(en).
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

LotenGisteren verscheen op de valreep, vlak voor de trekking van de Staatsloterij van vanavond, de applicatie Loterij in de App Store. Met Loterij kun je je gekochte loten invoeren op je iPhone, waarna de applicatie controleert of, en welke prijzen er gevallen zijn op jouw lot(en). Wanneer je je loten hebt ingevoerd, kies je de juiste trekkingsdatum. Zodra de trekking bekend is kun je zien of je in de prijzen bent gevallen en wat het totaal gewonnen bedrag is.

De Staatsloterij heeft vanavond wederom een record jackpot staan van 27,5 miljoen euro. Vorige maand kwam de loterij nog negatief in het nieuws, omdat de reclame die zij maakten misleidend zou zijn. De jackpot die volgens hen sowieso zou vallen, viel toen op slechts eenvijfde lot, wat een hoop rumoer veroorzaakte onder de kopers van de loten. Of dat bij de trekking vanavond weer het geval is zullen we moeten afwachten. Feit is, dat er ongetwijfeld weer een hoop loten zullen zijn verkocht en dat iPhone-gebruikers deze nu eenvoudig kunnen controleren met deze Loterij applicatie.

Loterij kost 0,79 euro en is verkrijgbaar in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 21:45
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen loterij, prijzen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.