LiveCycle: gps-game van Coca Cola Zero en Disney-film TRON: Legacy

Coca Cola Zero heeft de gratis gps-game LiveCycle gelanceerd. Voor de besturing van het spel moet je rondlopen op een grasveld of plein.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

LiveCycleCoca Cola heeft vorige week een gps-game gelanceerd voor de iPhone. Het gratis spel LiveCycle is bedoeld ter promotie van Coca Cola Zero en de Disney-film TRON: Legacy. Je speelt het spel buiten. Het liefst in een grote ruimte, zoals op een grasveld of op een plein, omdat je de ruimte nodig hebt om kijkend naar je iPhone-scherm vrij te kunnen rondlopen. Om te kunnen spelen moet je inloggen via Facebook.

In het spel scoor je punten door lichtmuren op je scherm te trekken. Dit doe je door buiten rond te lopen; via gps wordt je verplaatsing bepaald en direct vertaald in een beweging. Tijdens het lopen draait het scherm met je mee dankzij de kompas van je iPhone. Je kunt niet zomaar gaan rennen, want je hebt maar een bepaalde hoeveelheid energie om een afstand af te leggen. Op je scherm lopen – naast jezelf – vijanden rond en als die jouw lichtmuur raken krijg je punten. Tussendoor moet je hun lichtmuur juist ontwijken.

Een groot nadeel is dat je het spel alleen tegen de computer kunt spelen, terwijl een strijd tegen je vrienden juist erg leuk zou zijn. Nu moet je voor het spelen van het spel dus alleen op een plein of grasveld gaan rondlopen en dat zie ik niet veel mensen doen. Zeker niet met dit weer, kan ik je uit eigen ervaring vertellen. Gelukkig heeft Coca Cola voor de donkere dagen van december de Coca-Cola Christmas Snow Globes uitgebracht.

Downloaden: LiveCycle (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 november 2010, 10:09
Categorie Games
Onderwerpen disney, gps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.