Live Score Addicts (Forza): blijf op de hoogte van je favoriete voetbalclub

Met Live Score Addicts (Forza) kan je gratis notificaties ontvangen van de belangrijkste wedstrijddata van je favoriete voetbalclub.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

Blijf op de hoogte van je favoriete voetbalclub met Live Score AddictsVoetballiefhebbers maken zich op voor een Europees avondje topvoetbal met onder meer Ajax tegen Manchester United en AZ tegen Anderlecht. En wat te denken van PSV tegen het Turkse Trabzonspor en FC Twente tegen het altijd moeilijke Roemeense Steaua Bucuresti. Maar hoe volg je alles zonder continu van het ene naar het andere kanaal te zappen? Met Live Score Addicts ontvang je gratis notificaties en videohoogtepunten van alle Nederlandse teams die vandaag uitkomen in de UEFA Europa League.

Update: vanaf april 2014 heeft Live Score Addicts een nieuwe naam gekregen: Forza. De app en de downloadlink zijn hetzelfde gebleven.

Je kunt van bijna alle belangrijke wedstrijdstatistieken een notificatie ontvangen zoals de opstelling, doelpunten, rode kaarten, de ruststand en natuurlijk de einduitslag. Daarnaast kun je ook een herinnering ontvangen dat een belangrijke wedstrijd van jouw club op het punt staat om te beginnen. Via Live Score Addicts zijn videohoogtepunten te bekijken in een redelijke kwaliteit.

Als je de app voor het eerst gebruikt krijg je een korte introductie. Zo kun je je aangeven welke competities en welke clubs je specifiek wilt volgen. Daarnaast kun je bekijken wat vandaag en morgen op het programma staat maar ook de wedstrijden van gisteren terugkijken. Dat laatste is vooral handig als je bijvoorbeeld nog vlug even de twee doelpunten wit zien die Robinho woensdagavond tegen Arsenal scoorde. Ook kun je het wedstrijdverloop terugkijken aan de hand van de hoogtepunten.

In Live Score Addicts kun je specificeren om de hoeveel tijd er gecheckt moet worden of er notificaties beschikbaar zijn. Dit varieert van vijf seconden tot drie minuten. Als je kiest voor een langere update-periode dan bespaar je wat op je batterijduur. Als je veel verschillende competities en clubs volgt kan je ook aangeven welke belangrijker is. Zo kan je de Eredivisie boven de Eerste Divisie plaatsen. Zo krijg je ook altijd die notificaties te zien die je ook daadwerkelijk wilt ontvangen.

Downloaden: Live Score Addicts (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 april 2014, 18:01
Categorie Sport
Onderwerp voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.