iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

LINDA iPhone-applicatie toont elke week een leuke man

Het Nederlandse tijdschrift LINDA heeft een applicatie uitgebracht, waarbij je elke week een leuke man krijgt voorgeschoteld.

linda iphoneHet Nederlandse tijdschift LINDA heeft een eigen iPhone-applicatie uitgebracht (ontwikkeld door Guppies in the Dark), met “elke week een compliment van een leuke vent”. Maar sluit LINDA’s idee over mannen ook een beetje op de smaak van de lezers/lezeressen aan? Het idee achter de app is dat je elke week een video van een interessante man te zien krijgt, die je doet blozen. In de eerste video komt Frank Evenblij van de Jakhalzen aanlopen met een paard, waarna hij je uitnodigt om samen met hem in een sprookje te stappen. Je kunt het CV van Frank bekijken, de video’s van de 10 meest recente mannen op een rijtje zien (momenteel is het nog één man) en er is ook een mogelijkheid om een collectie favoriete mannen aan te leggen.

Als vrouw ben ik nog niet helemaal om. Maar de app bevat gelukkig ook nog wat andere content: een handvol foto’s uit het nieuwste nummer van Linda (thema: sprookjes) en een backstage-filmpje waarin pianist Wibi Soerjadi komt opdagen als sprookjesprins. In de App Store belooft LINDA echte ‘hunks’ zoals Waylon en Xander de Buisonjé, maar die zijn in de huidige app nog niet te vinden. Ook klagen nogal wat mensen in de App Store dat de applicatie voortdurend crasht. Daar had ik geen last van, maar ik had wel last dat de applicatie op een gegeven moment overschakelde naar een volledig wit scherm (en daarvoor was maar één remedie: de iPhone rebooten). Iets met deze app zit niet helemaal goed.

Downloaden: LINDA (gratis)
Meer info: LINDA Magazine
Tipgever: Koen

frank-evenblij-linda

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 augustus 2010, 21:48
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen nederlandse apps, tijdschriften

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.