LINDA iPhone-applicatie krijgt grote update

Het magazine LINDA heeft een vernieuwde iPhone-applicatie. Die zit boordevol video's, fotoshoots en je kan gratis door het maandblad bladeren. Elk artikel is bovendien te delen via Facebook en Twitter.

LINDA Magazine iPhone iPod touch appDe app van het magazine LINDA voor de iPhone en iPod touch heeft een update gekregen die ervoor moet zorgen dat je de applicatie niet alleen elke week opent, maar elke dag een keer opstart. De toepassing biedt naast haar wekelijkse ‘videocompliment van een vent’ nu ook een today’s favorite. In die rubriek tref je dagelijks een uitgelicht product of actie. In de nieuwe versie kun je ook gratis door de laatste LINDA en LINDA-specials bladeren en vind je backstage-video’s van de artikelen.

De layout is eveneens op punten aangepast. De zwarte lijst met headlines is gebleven, maar is aangevuld met grote afbeeldingen aan de bovenkant waartussen je kan swipen. Twee van die headlines zijn ‘Volg LINDA op twitter’ en ‘Word vrienden met LINDA op Facebook’ en dat sluit aan op de nieuwe mogelijkheid in de applicatie om alle artikelen te delen op die sociale netwerken.

Zonder er al teveel nadruk op te leggen, zit de nieuwe LINDA-app boordevol eigen videomateriaal. Zo zijn er bijna voor alle grote artikelen in het blad backstage-video’s van hoge kwaliteit. In de ‘blader door-‘ sectie kun je de resultaten van fotoshoots met bijvoorbeeld John Williams meteen bekijken. Door het blad bladeren is gratis, maar je krijgt alleen de grote fotopagina’s te zien en niet de bijbehorende artikelen. Het is een gokje van het maandblad; het moet natuurlijk de interesse wekken voor het papieren magazine maar geeft tegelijk een deel van de inhoud weg. Omdat de app verder ook geheel gratis is, hoor je ons er in ieder geval niet over klagen.

Downloaden: LINDA. (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 september 2011, 14:52
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerp tijdschriften

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.