iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Lifelapse krijgt update, maakt delen met Facebook en Twitter mogelijk

De Nederlandse app Lifelapse heeft een update gekregen. Deze maakt het mogelijk om video's te uploaden naar Lifelapse zijn eigen servers en te delen met Facebook en Twitter.

Lifelapse 1.1De Nederlandse app Lifelapse heeft een update gekregen die het mogelijk maakt om video’s te delen. Gedeelde video’s worden geüpload naar Lifelap.se, waarna je een korte link kunt delen op Facebook of Twitter. Lifelapse is een Nederlandse app waarmee je jouw leven kunt vastleggen aan de hand van timelapse-video’s. De app wordt in combinatie met een speciaal hoesje verkocht, waarmee je de iPhone aan je nek kunt ophangen.

Neem je een video op met Lifelapse, dan maakt de app iedere dertig seconden een foto. Achteraf worden deze beelden aan elkaar geplakt om je een chronologisch overzicht van je dag te laten zien. Draag je de iPhone met je mee in de bijbehorende hoes, dan gebruikt de app de sensor van je iPhone om het scherm uit te schakelen en geen stroom te verspillen.

Tot voorheen moest je zelf video’s uploaden als je ze via Facebook of Twitter wilde delen, maar de nieuwe update maakt het mogelijk om dit nu via Lifelapse zijn website te doen. Deel je een video met deze sociale netwerken, dan wordt hij gestuurd naar de servers van Lifelap.se, waarvan je later ook een aparte link krijgt. Je moet wel een account bij Lifelapse aanmaken waar je sociale netwerken aan worden gekoppeld. De nieuwe functie doet erg denken aan Instagram, die ook foto’s stuurt naar instagr.am om ze op sociale netwerken te linken.

Lifelapse is op het moment gratis te downloaden. Eind september werd de app tijdelijk gratis aangeboden, maar de ontwikkelaar heeft inmiddels laten weten geen plannen te hebben om de prijs te verhogen.

Downloaden: Lifelapse (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2011, 18:25
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen lifelapse, nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.