Letterpress krijgt replay-functie in laatste update

Het iPhone-woordspelletje Letterpress heeft in een update een replay-functie gekregen. Je kunt een webpagina met een eerder gespeeld potje delen met vrienden.

LetterpressiPhone-woordspelletje Letterpress heeft een aanzienlijke update gekregen, waarin onder andere een replay-functie is toegevoegd. Hierdoor is het mogelijk om een eerder gespeeld potje met je vrienden te delen. De gedeelde link verwijst naar een webpagina waarop je over een balk kunt vegen om de gespeelde stappen één voor één te bekijken. Op deze manier is het makkelijk om vrienden te laten zien hoe een potje verliep, maar het is tegelijkertijd ook een slimme advertentiemethode van ontwikkelaar atebits: onderaan iedere replay staat namelijk een link naar Letterpress in de App Store. Hoewel Letterpress iOS 5 ondersteunt, heb je minstens iOS 6 nodig om replays te delen.

Letterpress 1.2 bevat tevens een verbeterd woordenboek. In de update-informatie herinnert atebits ons er aan dat het woord ‘christmas’ niet voldoet aan de eisen van een Letterpress-woord, wat betekent dat deze niet toegevoegd zal worden. De game werkt voortaan beter op de iPad en er is ook een kleine tweak gemaakt in de handleiding van het spel zodat deze beter begrepen kan worden. Verder bevat de update de gebruikelijke verbeteringen en bugfixes.

Een Nederlands woordenboek is in de nieuwe versie nog niet te bespeuren. Eerder beloofde atebits aan iPhoneclub dat dit wel op de planning staat.

Downloaden: Letterpress (gratis, met in-app aankoop, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2012, 14:35
Categorie Games
Onderwerp letterpress

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.