Letterpress 1.3: nieuw thema en letters husselen

Loren Brichter's iOS-woordspelletje Letterpress heeft een update gekregen, waarin een nieuw thema en de mogelijkheid om te husselen zijn toegevoegd.

Letterpress 1.3iPhone-woordspelletje Letterpress heeft wederom een update ontvangen, waarin een aantal veranderingen en verbeteringen te vinden. De meest noemenswaardige nieuwe optie is de mogelijkheid om letters te husselen. Je selecteert een paar letters waar je een woord mee hoopt te maken, waarna je de iPhone schudt om ze in een andere, willekeurige volgorde te leggen. Verder is het voortaan ook mogelijk om van een nieuw groen-grijs thema gebruik te maken, waarin er sprake is van een hoog contrast. Het eerder beloofde Nederlandse woordenboek is nog niet in deze update toegevoegd.

Een aantal tweaks zorgen ervoor dat je algemene spelervaring ook iets beter in elkaar steekt. Zo kun je een woord proberen te spelen terwijl het niet jouw beurt is, om er alvast achter te komen of hij wordt goedgekeurd door het woordenboek van Letterpress. Met een tap op een lege plek op het grid zie je snel welke letter daar ook alweer lag. Bekijk je een replay vanuit Letterpress, dan is het voortaan makkelijker om deze in je iPhone-browser te laden.

Letterpress is een game ontworpen door atebits-ontwikkelaar Loren Brichter, die in het verleden ook verantwoordelijk was voor Tweetie – nu Twitter for iPhone. Het spel profileert zich dan ook vooral met de minimalistische en slimme interface. Je moet in Letterpress woorden maken door letters in een grid aan te tappen, waarbij je ook letters eerder gebruikt door anderen kunt oppikken om extra punten te scoren.

Downloaden: Letterpress (gratis, in-app aankoop, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2013, 9:48
Categorie Games
Onderwerp letterpress

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.