Let’s Golf 3: cartoonesk, uitgebreid en gratis golfen op de iPad

Let's Golf 3 is een gratis en uitgebreid golfspel voor de iPad en iPhone. Je kan zowel offline als online een balletje slaan en er zijn meerde speltypes en zes werelden met verschillende holes voorhanden.

Let's Golf 3 iPad headerGameproducent Gameloft heeft het derde deel in haar populaire sportserie Let’s Golf uitgebracht voor de iPad. Opvallend genoeg is Let’s Golf 3 vanaf de start meteen gratis te downloaden en te spelen. Het spel hanteert een verdienmodel waarbij je geld kan uitgeven aan dure kledingstukken. Ook zonder die accessoires kun je echter golfen op zes verschillende gebieden in veel verschillende spelstanden.

Let’s Golf 3 neemt zichzelf niet al te serieus. De zon schijnt er bijna altijd en je begint weliswaar braaf met golden op de Fiji-eilanden en in Ierland; daarna sla je een balletje onderwater en zelfs op een andere planeet. De visuele stijl is daarnaast cartoonesk: je golft met je eigen personage die een veel te groot hoofd heeft in verhouding tot zijn of haar lichaam.

Na een korte uitleg, sla je de eerste balletjes weg op de Fiji-eilanden. Als je dit eerst in je eentje hebt gedaan, kun je vervolgens aan de slag met andere speltypes die meer van je verlangen. Die speel je vrij door munten en sterren te verdienen en die behaal je weer met goede golfprestaties.

Indrukwekkend is het aantal multiplayer-opties dat Let’s Golf 3 heeft. Het spel is tegen drie andere spelers van over de hele wereld online te spelen en kan ook via Bluetooth en lokale Wi-Fi tegen andere iPhone- en iPad-bezitters gespeeld worden. Wie niet de luxe van meerdere bijbehorende apparaten heeft, kan ook een multiplayer-wedstrijd tegen anderen op dezelfde iPad spelen. Daarbij geven spelers Apple’s tablet aan elkaar door.

Let's Golf 3 voor de iPad minigamesAls het op online spelen aankomt, wordt het duidelijk hoe uitgever Gameloft het verdienmodel voor zich ziet. Veel kleding die je in de winkel kan kopen is erg duur en biedt behalve een ander uiterlijk ook kwalitatieve impulsen. Zo kan een trui er gek genoeg voor zorgen dat je harder slaat en meer precisie in je schoten krijgt. Daar hebben spelers die snel de knip trekken voordeel. Toch is Let’s Golf 3 een fraai afgewerkt en ontzettend uitgebreid golfspel voor de iPad; ook zonder in-app aankopen.

Downloaden: Let’s Golf 3 (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 augustus 2011, 20:24
Categorie Games
Onderwerpen gameloft, golf, handtekening

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.