Perfect RSS Reader heeft speciale fotoweergave

Perfect RSS Reader is een nieuwe applicatie voor Google Reader. Hij heeft de functies die veel andere apps ook hebben, maar ook iets extra's: een speciale modus om foto's uit RSS feeds te bekijken.

Perfect RSS ReaderRSS-readers zijn er inmiddels meer dan genoeg voor de iPad en het is voor ontwikkelaars dan ook lastig om een app te maken die beter is dan bijvoorbeeld Reeder of Mr. Reader. Toch zijn er nog regelmatig ontwikkelaars die een poging doen. Zo kwam vandaag de applicatie Perfect RSS Reader uit. De applicatie maakt zoals vele gebruik van Google Reader, maar heeft een bijzondere functie die de concurrentie niet heeft: een speciale weergave om foto’s te bekijken. In deze speciale modus wordt het scherm gevuld met thumbnails van de afbeeldingen uit RSS-feeds. Als je open een foto klikt krijg een lightbox waarin een grote versie te zien is.

Naast deze fotofunctie heeft Perfect RSS Reader alle functionaliteit die de andere readers ook hebben. Hij heeft een overzichtelijke weergave waarbij je links op je scherm de lijst met artikelen ziet en daarnaast het artikel wat je leest. Via een menuknop open je de complete mappenstructuur, zodat je andere feeds kunt openen. Vanuit dit menu kun je ook zoeken binnen je feeds.

Verder heeft de app een offline mogelijkheid zodat je zonder internetverbinding onderweg feeds kunt lezen, als je vooraf hebt gesynchroniseerd met Google Reader. De standaard deel- en favorietmogelijkheden worden ook ondersteund en daarnaast kun je artikelen delen via diverse diensten. Onder meer Instapaper, ReadItLater, Delicious, Evernote, Twitter, Facebook en Tumblr zitten ingebouwd in de applicatie. Door op woorden in artikelen te klikken kun je direct zoeken op bijvoorbeeld Google op WikiPedia. Al met al een complete RSS reader, voor een scherpe prijs in vergelijking met zijn concurrentie: €1,59.

Downloaden: Perfect RSS Reader (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 augustus 2011, 21:36
Categorie Nieuws
Onderwerpen linux, rss, ubuntu

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.