Last.fm iPhone-app krijgt aanbevelingen en Retina Display-support

Last.fm heeft een update gekregen met een vriendenfunctie, concerten, ondersteuning voor het Retina Display en aanbevelingen voor artiesten en albums.

lastfm iphoneLast.fm heeft een update uitgebracht voor de iPhone-muziekapplicatie. Versie 3.0 biedt eindelijk ondersteuning voor het Retina Display van de iPhone 4 en bevat bovendien een iets gewijzigde interface. Interessanter is echter de mogelijkheid om aanbevelingen voor artiesten en albums te krijgen, zodat je eens wat nieuwe muziek kunt ontdekken. Ook is het nu mogelijk om vanuit de app je profiel te bekijken, plus de lijst van meestgespeelde nummers, jouw recent beluisterde nummers en een overzicht van je vrienden. Er zit nu ook een optie in om concerten in jouw regio te zoeken.

last fmHeb je vrienden op Last.fm, dan kun je nu zien wie bij de genoemde concerten aanwezig zijn. Last.fm wordt daarmee nog iets socialer. Er zit voortaan een betere zoekfunctie in Last.fm, waarmee je de muziekcatalogus kunt doorzoeken op basis van artiest, album, tracks en tags. Vanuit de app luister je naar twee nieuwe radiostations maar je kunt de bestaande stations nu ook direct bewerken aan de hand van een bepaalde tag. De app is gratis te krijgen vanuit de App Store.

Downloaden: Last.fm (gratis – Amerikaanse App Store)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 februari 2011, 18:53
Categorie Muziek
Onderwerpen last.fm, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.