Kurabi voor iPhone: bolletjesgame krijgt meer ninja-krachten

Kurabi is een bolletjesgame zoals Dots, dat je met z'n tweeën speelt. Het is in feite een match-3 game met speciale vaardigheden en multiplayer-functies.

kurabi-iphoneKurabi is een puzzelgame die meteen doet denken aan Dots. Maar de speelwijze is anders: Kurabi is een match-3 game die je met z’n tweeën speelt via Game Center. Het is rondengebaseerd. Om je tegenstander te verslaan heb je de mogelijkheid om speciale krachten of vaardigheden in te zetten aan het begin van het spel. Dit kost Zen en daarvan heb je maar een beperkte hoeveelheid. Het draait bij Kurabi om snelheid en slimme combo’s maken door meer dan drie gelijke bolletjes te tappen. Met speciale ninja-vaardigheden kun je het verschil maken. De persoon die in twee rondjes als beste uit de bus komt, is de winnaar.

Kurabi had bij de introductie, een paar weken geleden, al een aantal vaardigheden om uit te kiezen: Sensei, Enhance, Strike, Slice, Ninja Star, Sixth Sense, Ninja Luck, Target Practice, Meditation, Out for Blood en Katana Kata. Nu zijn er weer negen stuks bijgekomen. Zoals Blossom, waarbij je alle roze bolletjes op het scherm kunt omzetten naar gouden bolletjes, die extra veel punten opleveren. De Zen Battery geeft je 75 extra Zen-punten om in te zetten. Kurabi heeft ook een betere gebruikersinterface gekregen voor het aflezen van scores en het uitnodigen van vrienden. Het scorescherm aan het eind is ook makkelijker te delen. Kan je geen vriend vinden om Kurabi mee te spelen, dan zit er ook een solo-spelerfunctie in.

Concurrent Dots kreeg afgelopen week ook een update, die de game geschikt maakte voor de iPad. Ook is er een multitplayer-mogelijkheid aan toegevoegd.

Downloaden: Kurabi (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2013, 19:07
Categorie Games
Onderwerpen match-3, twodots

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.