Dots voor iOS krijgt donker thema dankzij Samsung

Dots voor iOS heeft een nieuw Galaxy-thema gekregen, gesponsord door Samsung. Dit donkere thema is handig in bed: minder fel scherm.

dots zwartIn bed een spelletje Dots spelen hoeft niet meer te betekenen dat je partner wakker ligt. Dots heeft een nieuw donker thema gekregen en dat hebben we te danken aan… Samsung! Dots-ontwikkelaar Betaworks werkte al eerder samen met een groot bedrijf. Vorige maand zorgde sponsor General Electric ervoor dat er een Gravity Mode in de game beschikbaar kwam. Nu bevat de game een nieuwe Galaxy-thema, waarmee je je voor een minuutje even kunt aansluiten bij de ‘dark side’. Het is een slimme manier voor Betaworks om updates van de game te laten financieren.

Bij het installeren en opstarten van de game krijg je een scherm met de tekst ‘You can turn the lights out with the new Galaxy Theme’. Ook nieuw in deze update: wekelijkse scoreborden. De algemene scoreborden blijven bestaan, maar je krijgt nu ook een wekelijkse te zien met Dots-spelers onder je Facebook- en Twitter-vrienden. Bovendien kun je power-ups verzamelen aan het eind van een spelletje. In Dots moet je in 1 minuut zoveel mogelijk punten scoren door een lijn te trekken tussen twee of meer stippen van dezelfde kleur. Door een vierkantje te maken verdien je extra bonuspunten. Er is ook een eindeloze speelmodus, die €1,79 kost. Geinig spelletje, dat Dots? Inderdaad, maar met meer dan 5 miljoen downloads is het ook een extreem succesvolle game.

Downloaden: Dots (gratis, universeel, iOS 5.0+)

dots galaxy thema zwart dots instellingen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2013, 8:02
Categorie Games
Onderwerpen game, twodots

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.