KPN iTV Online-app voor iPhone sorteert opnames beter

KPN iTV Online heeft vandaag een update gekregen. De app onthoudt voortaan je abonnementsnummer en de opnames worden handiger gesorteerd op naam van tijd en datum.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

kpn-itvToen de KPN iTV-app afgelopen jaar op de iPad verscheen, kreeg het geen warme ontvangst. Gebruikers klaagden dat de app niet meer dan een tv-gids te bieden had. Wilde je tv-opnames inplannen, dan moest je alsnog 5 euro per maand betalen. Er was geen duidelijk overzicht van de geplande opnames. En als je buitenshuis een opname wilde inplannen, moest je je abonneenummer en pincode bij de hand hebben, want de app onthield die niet. In de vandaag verschenen update zijn twee van die problemen opgelost.

Het abonnementsnummer blijft bewaard en de opnames worden nu op volgorde van tijd en datum weergegeven. KPN iTV Online-app is niet bedoeld om via je smartphone tv te kijken. zoals bij Ziggo wel kan. Wel kun je de tv-gids raadplegen en (tegen betaling) je digitale videorecorder programmeren.

Het inplannen van opnames maakt standaard geen deel uit van je Interactieve TV-pakket. De opnamefunctie vanaf je smartphone is alleen mogelijk als je het aanvullende pakket van 5 euro per maand neemt. Heb je dat geld er niet voor over, dan kun je de app nog wel gebruiken als uitgebreide programmagids, maar dan biedt het eigenlijk weinig extra ten opzichte van de al bestaande tv-gidsen op de iPhone. Als extraatje zit er een optie in om je favoriete programma’s te delen via Facebook en Twitter. De eerste 1-sterrenreview voor deze update is alweer binnen: een gebruiker die hoopte met deze app toch eindelijk mobiel tv te kunnen kijken.

Nog meer tv-apps op de iPhone nodig? Kijk in ons uitgebreide artikel TV kijken met je iPhone.

Downloaden: KPN iTV Online for iPhone (gratis)
Tipgever: Larssie111

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2012, 23:20
Categorie Amusement
Onderwerpen kpn, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.