Kort iPhone-nieuws: iCatchall, iTag Live en Marvel Comics

De gratis applicatie iCatchAll combineert meer dan 16 handige applicaties en tools, iTag Live is een nieuwe game en Marvel heeft geanimeerde comics aangekondigd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iCatchallHet is een trend om voor elke mini-activiteit een aparte applicatie uit te brengen. iCatchall gaat tegen die trend in om een hoop mini-applicaties samen te bundelen in één applicatie. Het is gratis in de App Store te vinden voor €0,79 en combineert een zaklamp, fooienrekenmachine, lineaal, timer, tikkenteller, waterpas en nog wat meer handige hulpmiddelen. De ontwikkelaar belooft steeds nieuwe functie toe te voegen, waarvoor je niets extra’s hoeft te betalen.

Hieronder een filmpje van iCatchall [App Store] (tijdelijk gratis €0,79):

ICS Mobile is een nieuw bedrijf, dat momenteel de laatste hand legt aan de locatiegebaseerde game iTag Live. Als speler gebruik je de GPS in je iPhone om tegenstanders te vinden, waarna je ze met de camera van de iPhone virtueel neerknalt. Maximaal acht spelers kunnen meedoen. Je werkt in teams, waarbij je via conferentiegesprekken met je teamleden kunt overleggen. Er is ook gedacht aan Facebook Connect-integratie, ratings, meer wapens en granaten die je met een werpbeweging van de iPhone naar je tegenstander kunt gooien. Op YouTube kun je een reeks tutorials vinden. Meer info is te vinden op iTag Nation.

Op de Comic Convention in New York heeft Marvel bekendgemaakt dat er binnenkort Motion Comics in de App Store zullen verschijnen. Het zijn geen tekenfilmpjes, maar cartoons met animaties. Sommige afbeeldingen bewegen en de personen op de afbeelding kunnen ook praten. Prijs en startdatum zijn niet bekend. Onderstaand filmpje geeft een indruk hoe het eruit komt te zien:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2009, 15:55
Categorie Diensten
Onderwerpen animatie, comics, marvel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.