Kopers GameStore-app krijgen geld terug van Apple

Apple geeft kopers van de mysterieuze GameStore-app hun geld terug. De app verscheen eerder deze week in de App Store en was door Apple zelf ontwikkeld. Een praktisch nut leek de app alleen niet te hebben.

GameStoreApple geeft kopers van de mysterieuze GameStore-app voor de iPhone hun geld terug. De app verscheen een paar dagen geleden opeens in de App Store en genereerde veel aandacht omdat hij door Apple was ontwikkeld. De app leek alleen niet een bepaalde functie met zich mee te dragen: gebruikers konden bepaalde units kopen, maar deze waren vervolgens niet vanuit de app op een bepaalde manier te gebruiken. Het gaat vermoedelijk om een test-app van Apple.

Mail GameStoreIn de e-mail staat het volgende:

Beste […],

Je hebt recentelijk de GameStore app aangeschaft. Deze app was voortijdig beschikbaar gemaakt. Wij excuseren ons voor het probleem en hebben je originele aankoopbedrag teruggestort op je account. Dit bedrag zal binnen vijf dagen verschijnen bij je originele betaalmiddel.

Hoogachtend,

iTunes Store klantenservice

Het is interessant dat Apple spreekt over een voortijdig beschikbaar gemaakte app, omdat de App Store op iOS spreekt over een verschijningsdatum in 2009. Wat de app precies zal worden is nog steeds niet duidelijk: misschien dat we er eind januari achter komen, tijdens Apple’s in geruchten gehulde media-evenement.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2012, 8:59
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.