12 Dagen Cadeaus: bouwsim Virtual City tijdelijk gratis voor de iPad

Apple geeft vandaag met Twaalf Dagen Cadeaus de iPad-game Virtual City HD weg. In deze bouwsim moet je jouw eigen stad beheren, zoals je dat ook zou doen in bijvoorbeeld Sim City.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Virtual City HDOp de elfde dag van Apple’s twaalf dagen-actie is de iPad-game Virtual City gratis beschikbaar in Nederland en België. Ook de iPhone-versie is gratis te downloaden. In dit spel bouw je in vijf verschillende Amerikaanse gebieden je eigen stad met behulp van van een aantal missiescenario’s. Het spel doet hierdoor vooral erg denken aan de bekende bouwsim Sim City. Virtual City is volledig in het Nederlands te spelen, waardoor ook jongere spelers er goed mee aan de slag kunnen. In de App Store draagt de game een gemiddelde waardering van 4,5 sterren, op basis van 22 recensies.

Met Twaalf Dagen Cadeaus geeft Apple twaalf keer een app, muzieknummer of e-book weg aan iOS-gebruikers. De gegeven cadeaus hangen soms af van je regio: zo krijgt Duitsland vandaag niet Virtual City maar een film genaamd Sonnen Allee.

Downloaden: 12 Dagen Cadeaus (gratis)
Cadeau: Virtual City HD (tijdelijk gratis)
Voor de iPhone: Virtual City (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2012, 9:51
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.