Kledingontwerp-app Toca Tailor is Apple’s App van de Week

De kledingontwerp-applicatie Toca Tailor is Apple's App van de Week. Dit betekent dat je hem een week lang gratis kunt downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Toca Tailor iconApple heeft wederom een iOS-applicatie uitgeroepen tot App van de Week. Ditmaal is de eer aan Toca Tailor, een ontwerp-applicatie waarmee kinderen hun eigen outfits in elkaar kunnen zetten. Hoewel de titel ‘App van de Week’ voor de ontwikkelaar een hoop status met zich meedraagt, hebben wij er ook wat aan: iedere app die Apple deze titel geeft is namelijk een week lang op zowel iPhone als iPad gratis te downloaden.

Toca Tailor bevat een verzameling aan motiefjes en kleding waarmee je een outfit kunt samenstellen. Hier kun je vier personages mee aankleden, die je bijvoorbeeld ook een zonnebril of een pet kunt opzetten. Het is ook mogelijk om je eigen kledingmotieven te maken door een foto met de iPhone-camera te schieten. Zo kun je bijvoorbeeld de kleur en structuur van je eigen shirt in de app gebruiken.

Toca Tailor screenshotDe ontwikkelaar van Toca Tailor legt er nadruk op dat de app interessant is voor kinderen ouder dan vier jaar. Iets dat je niet alleen terugziet in de manier waarop je de app gebruikt, maar ook aan het feit dat er geen in-app aankopen in zitten.

Apple kiest op donderdagnacht vaak een nieuwe App van de Week, waarna hij een week lang gratis kan worden gedownload. Dit betekent dat Toca Tailor tot en met donderdag 11 april waarschijnlijk gratis te downloaden is. We raden je hoe dan ook aan om altijd goed in de App Store te checken of de betreffende actie nog geldt.

Downloaden: Toca Tailor (gratis, normaal €2,69, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Onderwijs
Onderwerpen app van de week, toca

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.