King Camera: uitgebreide camera en bewerkingsprogramma in één

King Camera is een fotografie-app die een uitgebreide camera combineert met een reeks bewerkingstools. Hierdoor hoef je de app niet te verlaten om je foto aan te passen wanneer hij geschoten is.

King Camera combineert apps zoals Camera+ en Iris Photo Suite.King Camera combineert een geavanceerde fotografie-app met een uitgebreid pakket bewerkingstools. Hierdoor hoef je de app niet te verlaten om een net geschoten foto te bewerken. Bijzonder is de mogelijkheid om een bepaalde fotolook in te stellen en deze met een tap op het scherm toe te passen op je foto. De app is al enige tijd beschikbaar, maar is tijdelijk in prijs gehalveerd. Dit weekend ben je er maar 79 cent aan kwijt, in plaats van de gewoonlijke €1,59.

Bij het maken van een foto kun je de camera volledig naar eigen smaak instellen. Zo is het makkelijk om de belichtingstijd en de witbalans te tweaken en zijn er opties die helpen met flitsen en bewogen foto’s voorkomen. Heb je hiermee een foto gemaakt, dan is deze makkelijk te laden in het bewerkingssegment van de app. Hier zijn 45 filters beschikbaar om over je foto te plaatsen, maar je kunt ook de belichting en het kleurgebruik aanpassen.

Beide functies van de app doen erg denken aan apps Camera+ en Iris Photo Suite. King Camera probeert zichzelf hiervan te onderscheiden door beide te bundelen en met elkaar te laten samenwerken. Camera+ heeft wel een paar bewerkingsopties, maar King Camera probeert uitgebreider in zijn functies te zijn. Een ding is wel zeker: je bent dit weekend minder kwijt aan King Camera, dan dat je bent aan zowel Iris Photo Suite als Camera+.

Download: King Camera (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2011, 16:30
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen camera, fotofilters

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.