Kickstarter brengt officiële iPhone-app uit

Kickstarter heeft een officiële iPhone-app uitgebracht. De app van het crowdfunding-platform laat zien welke projecten zijn aangemeld, in welke je investeert en meer.

kickstarter iphone appCrowdfunding-site Kickstarter heeft een officiële iPhone-app uitgebracht, waarmee je kunt bladeren door de beschikbare projecten. Bij het openen van de app krijg je de mogelijkheid om met je Facebook-account in te loggen – maar dat is niet verplicht. Vervolgens blader je door de pagina’s met Staff Picks, aanbevelingen van de redactie. Je kunt ook zien welke projecten bij jou in de buurt zijn gestart of zoeken op basis van stadsnaam. Maar je kunt ook in de bovenbalk van de app tappen en daarna filteren op Popular, Starred of projecten waarin een bepaalde zoekterm voorkomt. Een andere mogelijkheid is om op basis van categorie te bladeren, bijvoorbeeld Design, Fashion of de door ons vaak bezochte categorie Technology.

Je ziet ook meteen hoeveel projecten er in een bepaalde categorie zijn. En dan blijkt dat Kickstarter al lang niet meer een platform is om je kekke iPhone-accessoire te introduceren, maar inmiddels veel meer een plek is waar ambitieuze gitaarbandjes en beginnende bestseller-auteurs zich hebben verschanst.

Log je in met je Kickstarter-account, dan krijg je veel meer persoonlijke informatie te zien, bijvoorbeeld over de projecten die je hebt gesteund en projecten waar vrienden gek op zijn. Vanuit de app kun je ook meteen projecten steunen.

Downloaden: Kickstarter (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2013, 18:15
Categorie Lifestyle
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.