Kairosoft’s Dungeon Village tijdelijk maar 89 eurocent

Het Kairosoft-simulatiespelletje Dungeon Village kost tijdelijk maar €0,89, in plaats van €3,59.

Epic Astro StoryKairosoft heeft het iPhone-spelletje Dungeon Village tijdelijk afgeprijsd, waardoor je hem voor slechts 89 eurocent kunt downloaden. Dungeon Village is één van de vele simulatiespelletjes van de ontwikkelaar, die naam voor zichzelf maakte met games zoals Game Dev Story. In Dungeon Village is het wederom aan jou om een locatie te beheren. Ditmaal staat er een oud, middeleeuws dorp centraal, gevuld met ridders en magiërs.

Dungeon Village lijkt in essentie op veel eerdere games van Kairosoft, met als groot verschil dat je naast het bouwen en beheren van gebouwen ook helden moet helpen terwijl ze kerkers induiken om monsters te verslaan. De voorwerpen die ze tijdens deze avonturen vinden, kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld nieuwe dingen in winkels van je dorp te verkopen. Daarnaast zorgen sterkere helden ervoor dat je dorp groter en populairder wordt, waardoor je tegen nog sterkere tegenstanders kunt vechten. Deze mix tussen vechten en bouwen zagen we eerder ook al in Epic Astro Story, maar dit spel liet je een buitenaardse planeet bevolken.

Het is niet duidelijk hoe lang het spel afgeprijsd zal zijn. Kijk daarom goed in de App Store of de aanbieding nog geldt, voordat je de game aanschaft.

Downloaden: Dungeon Village (€0,89, normaal €3,59, universeel, iOS 3.2+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2012, 14:36
Categorie Games
Onderwerp dungeon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.