Machinarium voor iPad tijdelijk afgeprijsd

Het bekende iPad-avonturenspelletje Machinarium is ter viering van Oud & Nieuw tijdelijk afgeprijsd.

MachinariumHet bekende avonturenspelletje Machinarium is tijdelijk voor slechts €1,79 verkrijgbaar voor de iPad. Op deze manier wil de ontwikkelaar het nieuwe jaar feestelijk inluiden. Omdat de prijsdaling is gekoppeld aan Oud & Nieuw, lijkt het aannemelijk dat je nog tot en met 1 januari van de actie gebruik kunt maken. In Machinarium speel je een klungelig klein robotje dat op avontuur gaat in een grote, metalen stad.

Heb je spellen zoals Monkey Island al eens gespeeld, dan zal het principe achter Machinarium je niet onbekend voorkomen. Je tapt op het scherm om verborgen objecten te vinden, die je weer kunt combineren om bepaalde puzzels op te lossen. Het robotje dat je bestuurt heeft ook een paar speciale trucs achter de hand: zo verandert hij in grootte als je met je vinger of zijn lijf heen veegt.

Machinarium wordt niet vaak afgeprijsd. De laatste keer dat de game goedkoop werd aangeboden was in januari 2012, alweer bijna een jaar geleden. Dat terwijl het spel al aardig wat prijzen in de wacht heeft gesleept tijdens het Independent Games Festival. Daar staat tegenover dat niet iedereen Machinarium kan spelen: de game ondersteunt niet de eerste generatie iPad, wat betekent dat je een iPad 2 of nieuwer nodig hebt.

Downloaden: Machinarium (€1,79, normaal €4,49, iOS 4.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2012, 10:30
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.