iCade JR. Mini: iPhone-arcadekast nu met 80 procent korting

De iCade Jr. Mini is momenteel voor 10 dollar verkrijgbaar bij Thinkgeek. Met deze arcadekast kun je meer dan 150 iOS-games spelen, waaronder Pac-Man en Space Invaders Infinity.

icade jr miniDe kerst is voorbij, het budget voor leuke dingen is voorlopig even op. Maar de iCade Jr. Mini is nu te koop voor een prijs die iedereen wel kan betalen: niet voor de normale prijs van 50 dollar maar slechts 10 dollar exclusief verzendkosten. De iCade Jr. Mini is een retro-arcadekast voor de iPhone en iPod touch, waarbij je extra knoppen tot je beschikking hebt. Spelletjes moeten er wel voor zijn aangepast, maar gelukkig is er inmiddels keuze genoeg. Meer dan 150 iOS-games van verschillende ontwikkelaars en uitgevers liggen op je te wachten, waaronder Pac-man, Space Invaders Infinity, Atari’s Greatest Hits en Midway Arcade.

De iCade-controller voor de iPad ontstond eigenlijk als een 1-aprilgrap van de webwinkel Thinkgeek. Er waren zoveel mensen die het idee leuk vonden, dat Thinkgeek besloot om de arcadekast echt te maken. Later verscheen een miniatuurversie voor de iPhone en iPod touch, het model dat nu in de aanbieding is. Mocht je interesse hebben, dan loont het de moeite om een groep vrienden warm te maken voor het idee, zodat je de verzendkosten onderling kunt delen. Hij is geschikt voor de iPhone 4/4S en vierde generatie iPod touch, maar de iPhone 5 is ook te gebruiken als je de bovenkant open laat. De verbinding loopt via Bluetooth, dus je loopt niet tegen problemen aan met de nieuwe Lightning-connector. Thinkgeek heeft nog meer artikelen afgeprijsd, zoals de Joystick-It arcadeknoppen of drumstokjes voor op je iPad.

icade jr

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2012, 17:35
Categorie Games
Onderwerpen icade, thinkgeek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.