iTwin iPhone-tool voor Windows krijgt update

iTwin is een Windows-programma waarmee je toegang krijgt tot de gegevens op je iPhone. De app heeft net een update gekregen en kan bijvoorbeeld sms-berichten exporteren.

itwinDe desktopsoftware iTwin maakt het mogelijk om data en documenten die op de iPhone staan uit te lezen op een Windows-computer. Er zijn twee versies: een gratis variant met beperkte functies en een betaalde versie waarvoor je 24 euro betaalt. iTwin geeft de data weer zoals je op de iPhone gewend bent. Er is net een nieuwe versie van de software verschenen (3.3) die volledige ondersteuning voor iOS 5 biedt en foto’s meteen kan laten zien in een fotoviewer. Ook is het uiterlijk van de software sterk verbeterd, kun je voortaan iMessages bekijken en GPS-coördinaten van foto’s zien op Google Maps. iTwin is een van oorsprong Duitse app, die ook in het Engels te gebruiken is.


Met de betaalde versie van iTwin kun je bijvoorbeeld je sms-berichten exporteren in allerlei formaten en daarna afdrukken. Bijvoorbeeld in PDF-formaat, HTML-formaat of als afbeelding. De ontwikkelaar is actief met de app bezig en heeft op de website een lijst gepubliceerd welke nieuwe functies er nog aankomen, zoals content weergeven uit populaire apps zoals WhatsApp en Facebook.

Meer info: iTwin

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.