iTunes Festival-app bevat nu live-nummers van artiesten

In de iTunes Festival app voor iPhone en iPad zijn nu ook live-albums te koop, die tijdens het iTunes Festival in september zijn opgenomen.

iTunes festivalApple heeft de iTunes Festival London 2013 app geüpdatet. In de app, waar gebruikers afgelopen september een maand lang toegang hadden tot de live-optredens op het Itunes Festival, zijn nu ook live-nummers en albums (EP’s) van de festivalartiesten te koop. Deze werden opgenomen tijdens het iTunes Festival in het Roundhouse in Londen. Tegelijk heeft Apple de video’s van het festival, die voor beperkte tijd beschikbaar waren, nu verwijderd. De live-nummers zijn ook aan het iTunes Festival-kanaal van Apple TV toegevoegd.

itunesIn de app zijn live-albums beschikbaar van een selecte groep artiesten, zoals als Sigur Ros, Haim, Janelle Monae, The Lumineers, Queens of the Stone Age, John Legend en anderen. De albums kosten ongeveer 4 à 8 euro, afhankelijk van het aantal nummers dat erop staat. Aparte nummers kosten €0,99 of €1,29. Je vindt een aantal albums bij het tabblad “Uitgelicht”, anderen zijn via het tabblad “Line-Up” te bekijken. Tik hiervoor op een artiest, veeg naar het Itunes Festival album en tik op “Bekijk album”.

Tijdens Apple’s iPhone-evenement in september zei Tim Cook dat het iTunes Festival dit jaar in meer dan honderd landen via live-streams was te volgens en dat meer dan 20 miljoen mensen kaarten probeerden te krijgen.

Downloaden: iTunes Festival London 2013 (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2013, 14:10
Categorie Muziek
Onderwerpen itunes festival, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.