iSupr8 iPhone-app krijgt update en is tijdelijk gratis

De ontwikkelaar van iSupr8 heeft een sponsorcontract met spijkerbroekenfabrikant Levi’s gesloten, waardoor de app nu gratis te krijgen is. iSupr8 is een video-app die een retro-effect geeft als Super 8-filmapplicatie. Je kunt vanaf nu kiezen uit 12, 18 of 24 beelden per seconde, er zijn meer opties om te delen en er zijn definieerbare sets […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

levis isupr8De ontwikkelaar van iSupr8 heeft een sponsorcontract met spijkerbroekenfabrikant Levi’s gesloten, waardoor de app nu gratis te krijgen is. iSupr8 is een video-app die een retro-effect geeft als Super 8-filmapplicatie. Je kunt vanaf nu kiezen uit 12, 18 of 24 beelden per seconde, er zijn meer opties om te delen en er zijn definieerbare sets met instellingen.

De iSupr8 Levi’s Film Workshop Edition bevat ook speciale thema’s in Levi’s-stijl. Met de app kun je bijvoorbeeld de hoeveelheid krassen, vignettering en korreligheid van de video aanpassen. Ook de frames, leader en burn-effecten zijn instelbaar.

De weggeefactie is tijdelijk. Gratis is trouwens niet hélemaal gratis, want in de app zijn een paar filters aanwezig waar je €0,79 voor moet betalen.

Downloaden: iSupr8 (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2011, 12:07
Categorie Fotografie en video
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.