iStudiez Pro voor iPhone alweer klaar voor het nieuwe studiejaar

iStudiez Pro heeft een update gekregen met enkele nieuwe functies. De app biedt meer mogelijkheden om cijfers vast te leggen en meerdere docenten aan een vak te koppelen.

istudiez proMet nog een paar weken te gaan is iStudiez Pro alweer klaar voor het nieuwe schooljaar. Deze app voor scholieren en studenten heeft een update gekregen waarmee je makkelijker je cijfers kunt vastleggen, meerdere docenten aan een vak kan toewijzen en bij projecten je groepsgenoten kunt toevoegen. Ook is het synchroniseren van de gegevens verbeterd, inclusief het syncen van geannuleerde lessen. Voor de iPad is er nog een extra mogelijkheid toegevoegd, namelijk het invoeren van agenda-items direct vanuit iStudiez Pro.

De app is stabieler en sneller geworden en kost nog steeds €1,99 €2,39 met een gratis Lite-versie voor mensen die het eerst willen proberen. Voor de desktop is er ook een Mac-programma verkrijgbaar. Met iStudiez Pro kun je op iPhone en iPad je school- of studierooster, huiswerk, examens, schoolresultaten en allerlei andere belangrijke informatie noteren. De vernieuwde app ondersteunt ook GPA (grade point average), een systeem dat in Nederland nauwelijks gebruikt wordt en waarbij je je prestaties relatief ten opzichte van andere studenten kunt laten zien. Als je de beste van de klas was, kan dat bij werkgevers later misschien doorslaggevend zijn.

Let op dat de huidige versie van iStudiez Pro nog niet compatibel is met iOS 5 beta, dus denk na voordat je installeert.

Downloaden: iStudiez Pro (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2011, 23:50
Categorie Onderwijs
Onderwerpen game, istudiez, studenten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.