Sonic & Sega All-Stars Racing voor minder dan de helft

Sonic & Sega All-Stars Racing is Sega's antwoord op Mario Kart. In deze game kun je met vier mensen tegelijk via Wi-Fi tegen elkaar gaan racen. De game is nu voor minder dan de helft verkrijgbaar.

sonic-segaSonic & Sega All-Stars Racing is gedurende 80 uur afgeprijsd van €3,99 naar €1,59. De universele app is een kartracegame waarbij je met meerdere mensen via Wi-Fi kunt spelen. In de game vind je 25 missies, drie Grand Prix-cups en de mogelijkheid om met vier mensen tegelijk te racen in meerdere wagens. Het principe is gelijk aan Mario Kart: je moet zo snel mogelijk over een parcours scheuren, nadat je eerst één van de 10 bekende spelfiguurtjes hebt gekozen.

Onderweg kom je power-ups tegen en moet je obstakels zien te vermijden. Vergeleken met andere platformen waarop deze game te koop is, was de universele iPhone- en iPad-versie al een koopje. De kwaliteit valt daarbij ook niet tegen. Naast de gewone multiplayer-modus is er ook een multiplayer-battle modus. De kortingsactie duurt 80 uur, meldt de omschrijving in de App Store.

sonic-sega-all-starsEerder kon je op onze site lezen dat ook Grand Theft Auto flink afgeprijsd is.

Downloaden: Sonic & SEGA All-Stars Racing (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2011, 22:37
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.