iPhotographer Magazine op iPad uitgebracht

iPhotographer Magazine is een iPad-magazine over het fotograferen met iPhone en iPad. Het tijdschrift is interactief en gericht op Instagram-fotograaf en professionele fotograaf.

iphotographer-ipad
iPhotographer Magazine is een nieuw digitaal tijdschrift, bedoeld voor mensen die foto’s maken met hun iPhone of iPad. Het wordt ook wel iPhoneografie genoemd en het levert soms verrassende resultaten op. In het tijdschrift komen tips en adviezen aan bod hoe je betere foto’s met je iOS-apparaat kunt maken. Ook zitten er natuurlijk de nodige fotocollecties in, die allemaal met iPhone of iPad zijn gemaakt. Het tijdschrift is verkrijgbaar via Newsstand en kost €16,99 per jaar. Een los nummer is ook mogelijk. Bij iPhotographer Magazine is geen sprake van een traditioneel magazine dat naar PDF is omgezet, maar een magazine met interactie en multimedia. Bij het ontwerpen van het magazine is meteen al rekening gehouden met publiceren op de tablet.

In de adviesrubrieken komen veel apps voor, maar ook uitleg van allerlei hardware, met bijbehorende filmpjes om uit te leggen hoe het werkt. Ter kennismaking kun je een gratis preview-nummer downloaden. De redactie richt zich op een breed publiek, van de vrijetijdsfotograaf die zijn kiekjes op Instagram zet, tot professionele fotografen die met iOS-fotografie aan het experimenteren zijn. Van amateur tot kunst, alles komt aan bod in het maandelijkse magazine. Sommige nummers zijn wat algemener van insteek, in andere komt een bepaald thema aan bod, bijvoorbeeld fotograferen van dieren.

Downloaden: iPhotographer Magazine (gratis, in-app aankoop bij aanschaf nummer/abonnement, iPad, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2013, 17:04
Categorie Kiosk
Onderwerpen fotografie, magazine, tijdschriften

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.