iAnesthesia: Case Logs, een iPhone-logboek voor anesthesiologen

iAnesthesia: Case Logs is een logboek voor anesthesiologen, die in de applicatie al hun patiëntgevallen kunnen registreren. Je kunt ook analyses en rapportages maken.

full-circuit-kitArtsen en iPhones gaan goed samen: chirurgen kunnen met de iPhone operaties leren uitvoeren, bijwerkingen van medicijnen opzoeken of patiëntgegevens vastleggen. Nieuw is de applicatie iAnesthesia, bedoeld voor anesthesiologen (anesthesist blijkt verouderd) waarmee ze een logboek van patiëntgevallen kunnen aanleggen. Je kunt de velden op het invoerscherm optimaal indelen, zodat je in de operatiekamer zo efficiënt mogelijk de gegevens kunt invoeren.

Bij het opstarten van iAnasthesia kun je een nieuw logbestand maken of een bestaand geval nog eens herzien. Je kunt ook rapporten en analyses maken waaruit je lessen voor de toekomst kunt trekken. iAnesthesia is ook te synchroniseren met de CaseLogs-database, zodat je een backup van alle gegevens kunt maken op de (beveiligde) server van de ontwikkelaar. Voor artsen in opleiding is het handig dat ze in iAnesthesia hun verrichtingen in meerdere ziekenhuizen kunnen registreren. Je ziet in een oogopslag hoeveel traumagevallen en andere categorieën patiënten je hebt behandeld. Ook handig: de applicatie werkt offline zodat je in ziekenhuis waar geen telefoon- of internetverbinding is toegestaan gewoon kunt doorwerken.

      

iAnesthesia: Case Logs kost €15,99 / $19,99 in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2008, 19:55
Categorie Diensten
Onderwerpen logboek, medisch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.