iPhone-ontwikkelaar werkt aan todo-app voor Evernote

Het bedrijf achter de notitie-app Evernote heeft in 2011 verschillende bedrijven overgenomen, waaronder iPhone-ontwikkelaar Minds Momentum. Zij zouden werken aan een todo-functie voor Evernote. Eerder bracht Minds Momentum de takenlijst-app Egretlist uit.

EgretlistDe bekende notitie-app Evernote probeert zijn territorium steeds verder uit te breiden. Om daarmee te helpen namen ze vorig jaar meerdere start-ups over, die werkten aan ideëen die goed op Evernote aansluiten. Daartussen zat ook Minds Momentum, een iPhone-ontwikkelaar die in 2010 nog de todo-app Egretlist uitbracht. De werknemers van dit bedrijf zouden op het moment druk bezig zijn met een nieuwe geheime app voor Evernote die “veel te maken heeft met hun specialisatie”.


Het is geen toeval dat uitgerekend Minds Momentum werd overgenomen om een mogelijke todo-app voor Evernote te ontwikkelen: hun app Egretlist (€2,39) maakte al gebruik van Evernote om takenlijsten te synchroniseren. De app is nog steeds in de App Store verkrijgbaar, maar heeft sinds augustus 2010 geen update meer gekregen.

Evernote liet in een kort gesprek met Business Insider in december al weten dat er gewerkt werd aan todo-lijstjes voor Evernote. Het was toen alleen nog niet duidelijk hoe de mogelijkheid precies geïmplementeerd zou worden. Nu we weten dat de iPhone-ontwikkelaar Minds Momentum bezig is met een nieuwe app, is het niet moeilijk om de lijntjes met elkaar te verbinden. Eind vorig jaar bracht Evernote nog de losse apps Evernote Food en Evernote Hello uit. Evernote-CEO Phil Libin liet weten dat de app de eerste nieuwe uitgave van Evernote in 2012 zal zijn.

Downloaden: Evernote (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.